آنتوسیانین ها(ACN)، آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها و سبزیجات قرمز، بنفش و آبی، زیر گروه (پلی) فنل ها هستند و به دلیل پتانسیل برای تسهیل بازیابی بعد از ورزش، توجهات زیادی را به خود جلب کرده است.
در این مقاله ، نشان داده شد که ACN در کاهش کراتین کیناز CK ، درد عضلانی، کاهش و بهبود قدرت پس از ورزش تأثیر مفیدی دارد.
جالب توجه این که اثرات آنتی اکسیدانی ACN در ورزش با یک جزء متابولیک اصلی دیده می شود که ممکن است به دلیل استرس اکسیداتیو بیشتر ناشی از مصرف اکسیژن در طول تمرین، باشد.
این بررسی سیستماتیک دادههای جدیدی را ارائه میکند که نشان میدهد غذاهای غنی از ACN به دلیل خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی باعث بهبود عملکردی و ذهنی میشوند.
