آمینو اسیدهای رژیمی اشتها را سرکوب می کند

پروژهش مطالعاتی «چگونه اسیدهای آمینه رژیم غذایی و رژیم های غذایی با پروتئین بالا بر ترشح انسولین تأثیر می گذارند؟» به بررسی مکانیسم‌های ترشح انسولین و مهار آن توسط اسیدهای آمینه ای که ممکن است بر هموستاز گلوکز تأثیر بگذارند، با تمرکز ویژه بر کاربرد آنها در پیشگیری دیابت نوع ۲ پرداخته است.

تصور می شود که رژیم های غذایی با پروتئین بالا هموستاز گلوکز را از طریق مسیرهای متابولیکی مختلف تعدیل می کنند. هموستاز گلوکز حفظ و تنظیم غلظت گلوکز خون در یک محدوده فیزیولوژیکی محدود است که برای عملکرد بیشتر بافت ها و اندام ها ضروری است.

نقص عملکرد غدد درون ریز پانکراس، همراه با یا بدون مقاومت محیطی به انسولین منجر به هیپرگلیسمی طولانی مدت با اختلال مزمن هموستاز گلوکز می شود که بیشتر در دیابت دیده می شود.
اثرات سیر کنندگی اسیدهای آمینه رژیم غذایی نیز در نحوه تنظیم هموستاز گلوکز نقش اساسی دارد.
نشان داده شده است که آمینو اسیدهای رژیمی اشتها را سرکوب کرده و بازگشت گرسنگی را به تاخیر می اندازند و در نتیجه دریافت انرژی را کاهش می دهند.

در میان مدت و بلند مدت، این می تواند منجر به کاهش وزن، بهبود تحمل گلوکز و کاهش مقاومت به انسولین شود.

Source: How dietary amino acids and high protein diets influence insulin secretion ,Yuuki Yanagisawa, The Physiological Society , Published online 2023 Jan 25


منتشر شده

در